Skapa nya möjligheter i livet 

Hypnos i Varberg Michaela Smith certifierad hypnoterapeut

Michaela Smith, certifierad hypnoterapeut i Hypnos. Erbjuder Hypnos som ett effektivt verktyg i personlig utveckling. Sporthypnos till idrottare. Ledarskapsutveckling till dig som vill växa i ditt ledarskap. Mottagning på Enebackens kraftkällla i Varberg. Mobil verksamhet på uppdrag i hela Halland främst i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Göteborg. Ger även sessioner via Zoom.

"Jag arbetar med professionella sessioner där jag är lyhörd för dina behov och önskemål. Det är inte livet i sig som begränsar oss. Det är våra tankar och känslor om vårt liv och allt som pågår. Du kan också anlita
Ta första steget
Kostnadsfritt infosamtal om hypnos 30 min

 Investera i dig själv: 1200 kr per session. Företag ex moms.
Tid : Ca 1.5-2 tim
Paket erbjudande:
1  coachande samtal, 1 hypnossession ca 2-2.5 tim, pris 1800kr
3 hypnossessioner, 1.5-2 tim per gång, 3000kr
Gå ner i vikt paket:  Coachande samtal med kostrådgivning, 3 st hypnossessioner, 4200kr
Sluta röka paket: Coachande samtal, 3 st hypnossessioner, 4500kr
Jag ger även sessioner hemma hos dig. (Transport och tid tillkommer)

 

Skapa nya förutsättningar för att förändra livet.
Vår kropp, själ, våra tankar och känslor talar till oss.  Upplever du symtom i kroppen som värk, smärta eller andra stressrelaterade besvär som jobbiga känslor, oro, rädslor eller ångest? Under hypnoterapi med hypnos letar man upp orsaken till symtomet. I processen frigörs energilåsningar och blockeringar som hindrar  uppnå optimal hälsa och välbefinnande. 

mer om hypnoterapi med hypnos >

Låt hypnosen bli din väg till framgång.
Forskning visar att hypnoterapi med hypnos är ett av världens snabbaste och effektivaste terapiformer inom personlig utveckling på alla plan.Låt dina insikter om dig själv stärka upp ditt ledarskap. Hypnos är för alla som vill utveckla sig inom idrott och/eller i sin chefsroll och föra ledarskapet framåt för att nå de allra bästa resultaten.


mer om ledarskapsutveckling >

Om mig

Mitt namn är Michaela Smith. Jag är en certifierad hypnoterapeut i  hypnos. Jag har arbetat med friskvård i olika former i över 15 år. Min drivkraft är att hjälpa människor framåt i livet. Så att de kan få uppleva sin innersta potential och på så sätt skapa nya möjligheter i sina liv. Den största gåvan är att få se en människa växa och utvecklas.
Läs mer om mig >

* Följ mig gärna på Facebook
 

Välkommen att kontakta mig!

Michaela Smith
0768-813800

michaela@hypnosterapivarberg.se